• Dirt Bike Holidays Open or Close

  Dirt bike tours in the Sahara desert of Tunisia and Morocco. Between November and March every year. Check the exact programs below or in the Menu tab and afford yourself an unforgettable life experience on the motorbike.

  BOOK NOW

 • Mountain Bike Tours Open or Close

  Cycling cross-country holidays through deserts of Morocco and Tunisia every winter. Over mountain passes through fertile oasis to the dunes. 35-70 km daily stages accommodating different preparation levels. Backup vehicle on stand-by.

  BOOK NOW

 • Running Holidays Open or Close

  Desert Running Tours with daily stages from 4 to 20 km or according to your wishes. Recuperation days are used to discover the Tunisian Sahara or the picturesque Moroccan culture and architecture. 

  BOOK NOW

Hot - don't miss!

MAK thumbnail
CYCLING MOROCCO

Morocco                   November 2019

 

 

Hot Vroce Enduro MA 1
ENDURO MOROCCO

Morocco                          December 2019

 

 

TNK thumbnail
CYCLING IN TUNISIA

Tunisia                 January 2020

 

MORE ADVENTURES

 

 

WHY DESERT SOUL

Different. Special. Unforgettable.
crta

 

Afford yourself a crazy experience

in the dunes and oasis.

 

With us, you'll live a true adventure.

 

Years of experience in the Sahara and in conventional tourism.

 

You'll get a highly professional service.

 

Activities between November and March.

 

 


OUR HAPPY CLIENTS ENCOURAGE YOU...

... and rate our adventures with 5 out of 5 stars!

testimonial

An unforgettable experience, always remembered with joy. Desert impressions get imprinted deep into the memories and all person that hasn't experienced that, missed something in their life.

~ Robert Brajdih 

testimonial

There are things you dream of in your life and those you make true. Tilen, thank you for doing the following... you made my yeras-long dreams true... that is, to conquer the desert! Tunisia 2012 will remain in my memories for ever while looking forward to my next expedition in your organization, Tilen. :)

~ Rožle Rogelj

MORE TESTIMONIALS

Ko sem se že v temi v Jemnu iz Adna vozil proti Sani, sem poslušal flamenco. In se zavedel, da je moje srce resnično v Španiji. Predvsem v Andaluziji.

Peter, ki je pred kratkim postal ponosni očka žive Žive, me verjetno najbolje razume. Ob razmišljanju o prihodnosti sem se takrat odločil sestaviti resnično dober program potovanja po Španiji in Portugalski. Program, ki bo odražal mojo ljubezen do obeh dežel, program, ki nam bo dal dovolj časa, da bomo deželi resnično začutili. Program, ki bo plod mojih dvanajstletnih izkušenj na tem področju, v katerem hoteli ne bodo vrhunski, bo pa zato vrhunska njihova lokacija, kjer se mi ta zdi pomembna. Ne vem še kateri agenciji ga bom dal v izvedbo, vem le, da bo potovanje, ki bo izvedeno septembra ali oktobra, dolgo 16 dni (sobota-nedelja) in oglaševano izključno ustno ter preko te spletne strani. Če želite biti o razpisu obveščeni, ne da bi morali neprenehoma obiskovati spletno stran, se prijavite desno spodaj (in ne pozabite prijave potem potrditi preko e-pisma, ki ga boste prejeli). V načrtu sta tudi kakovosten, predvsem adrenalinsko-offroaderski Oman ter Libija.

Prometna nesreča mi je poleg vsega, kar mi je prinesla in odnesla, pokazala še nekaj zelo pomembnega. Prave prijatelje. Nihče me ni razočaral, ne bom govoril o tem, da se v nesreči izkaže kdo ni in kdo je pravi prijatelj. Govorim o tem, da me je globoko pretresel odziv prijateljev in znancev. Ob zavesti, da imam okrog sebe toliko krasnih ljudi, ki ste mi resnično pripravljeni pomagati in mi pomagate, ki ste mi v in po nesreči ponudili toliko topline, podpore, strehe nad glavo, se je prometna nesreča v končni fazi izkazala za koristno. Koristno, ker sem se zavedel, kako me imate radi. Iskrena hvala. Muchas gracias. Puno hvala.

Ker pa sem ostal brez strehe nad glavo, oziroma sem ponosni lastnik dveh nepremičnin v Savdski Arabiji (ob praznem akumulatorju partnerja po vrnitvi domov sem imel en dan v lasti tudi nepremičnino v Sloveniji), iščem stanovanje ali majčkeno hiško v najem na Obali in bližnjem zaledju. Če kdo za kaj ve, koga pozna... bom vesel kontakta preko This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zgolj v vednost: hiša Džedde ni zapustila 4.3., kot je bilo predvideno in dogovorjeno. Držim pesti, da jo natovorijo na ladjo, ki v Džeddo pripluje 14.3. Zgodbe še ni konec, o razpletu boste obveščeni.

DON'T MISS A THING

Sign up for our newsletter and be the first to learn about our desert news, special deals and other Desert Soul goodies.

RECENT POSTS

 

Join the party!

Connect with us

desert soul facebook oranžni  desert soul youtube oranžni  desert soul instagram oranžni
INFO@DESERTSOUL.COM

+386 41 744 255